Το καρφί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο My Style Rocks – “Όταν αποχώρησα τα νούμερα έπεσαν” (video)

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks” λόγω των έντονων διαλόγων που είχε με την κριτική επιτροπή και όχι τόσο λόγω των στιλιστικών επιλογών της. Η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς από το reality μόδας μετά από διαμάχη που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, αφήνοντας στη μέση το γύρισμα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” για την αποχώρησή της από το παιχνίδι ενώ αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα.

“Το My Style Rocks είναι περσινά ξινά σταφύλια. Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, φεύγουμε, συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι… Συνεχίζουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό…

Μίλησα τόσο εξομολογητικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, γιατί ένας άνθρωπος από την παραγωγή της Τουρκίας μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου με σκοπό εγώ να μη φύγω και να με μεταπείσουν… Εγώ κόντεψα να τρακάρω και να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο, το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είχε κανείς δικαίωμα να μου πάρει τα κλειδιά… Έκανα πολλές ημέρες για να το ξεπεράσω. Πήγα και σε ψυχολόγο.

Από τη στιγμή που αποχώρησα τα νούμερα έπεσαν. Το My Style Rocks είναι σκληρό reality”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164