Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Το τέλος της φιλίας τους και οι αποκαλύψεις για την προδοσία! (pics)

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να υπήρξαν για περίπου τρία χρόνια κολλητές φίλες, όμως, πριν μερικές ημέρες, το γυαλί ράγισε και οι δυο τους, πλέον, δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα!

Οι δύο γυναίκες με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη γνωρίστηκαν το 2017 στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του “My Style Rocks“. Τα κορίτσια ήρθαν πολύ κοντά, με τη μία να στηρίζει την άλλη εντός παιχνιδιού, αλλά και περνώντας πολύ χρόνο μαζί εκτός αυτού. Τα κορίτσια έγιναν φανατικές Instagrammers και καθημερινά μοιράζονταν τις ζωές τους και τις κοινές ασχολίες τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους. Κάποιοι έλεγαν ότι βάδιζαν σκόπιμα στα χνάρια των αδελφών Καρντάσιαν. Κάπως έτσι και οι διάσημες celebrities του εξωτερικού προβάλλουν την κάθε τους δραστηριότητα με τις δικές τους κολλητές.  

Ο καιρός κύλησε και η Ιωάννα Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν από γνωστές, πολύ καλές φίλες, ή έτσι τουλάχιστον βλέπαμε στις αναρτήσεις τους στα social media… Αμέσως μετά το τέλος του reality μόδας, τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στη συμπρωτεύουσα και παρέμειναν αχώριστες. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη ήταν εκείνη που ξεχώρισε και απέκτησε χιλιάδες followers τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνιση όσο και λόγω της έντονης προσωπικότητάς της.

Ιωάννα και Βρισηίδα έδειχναν να έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία και δεν ήταν, μάλιστα, λίγες οι φορές που η μία μίλαγε δημόσια με τα καλύτερα και πιο τρυφερά λόγια για την άλλη. Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Ιωάννας Τούνη, όταν διέρρευσε το ροζ βίντεο και χώρισε με τον επί εννέα μήνες σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρεντζή. Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, η σέξι Θεσσαλονικιά είχε αποκαλύψει ότι η άλλοτε κολλητή της τη φιλοξενούσε στο σπίτι της και βρισκόταν στο πλευρό της σ’ εκείνη τη δύσκολη στιγμή.

Ωστόσο, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς πλέον οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση. Η Ιωάννα Τούνη διέγραψε από τη ζωή της την Βρισηίδα Ανδριώτου και το μόνο που τις ενώνει πια είναι οι… κοινές φωτογραφίες στο Instagram. Ανέκαθεν, οι δύο γυναίκες βρίσκονταν με ένα κινητό στο χέρι και προέβαλαν το πόσο αγαπημένες και ενωμένες είναι. Έτσι, η γνωστή influencer δεν θα μπορούσε να μην αποκαλύψει και το τέλος της φιλίας τους μέσα από ένα Instagram Story. 

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε ότι η υποτιθέμενη φίλη της πήγε για μπάνιο με τον άνθρωπο που την έκανε ρεζίλι στο πανελλήνιο δημοσιεύοντας το ροζ βίντεο… Η Βρισηίδα από την πλευρά της τηρεί μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος αλλά όλοι πλέον σκεφτόμαστε πόσο αληθινές είναι στην εποχή του instagram και των likes κάποιες φιλίες; Μήπως τελικά οι σχέσεις, οι τσακωμοί και οι παρεξηγήσεις θα γίνονται για κάποιους πλέον μέσα από instagram stories και posts; Και τελικά μήπως η Βρισηίδα όταν αποφασίσει να απαντήσει στις κατηγορίες της Ιωάννας να το κάνει και εκείνη μέσα από τα socila media; Και μήπως όλα εκτίθενται στο “περίπτερο” του instagram για περισσότερους followers και likes; 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164