Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο σύντροφός της! (pics)

Η Ιωάννα Τούνη είναι ξανά ερωτευμένη! Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, μέσα από τα social media πως βρίσκεται ξανά σε σχέση, μόλις μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή. 

“Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μην μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε παιδάκια”, είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη. Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν, όμως χώρισαν πριν μερικά χρόνια. Τους τελευταίους μήνες είναι ξανά μαζί, ενώ την επανασύνδεση έχουν προδώσει… και οι δύο μέσα από τα social media.

Η Ιωάννα Τούνη κάθε μέρα ανεβάζει βιντεάκια και φωτογραφίες με τον σκύλο του συντρόφου της, στον οποίο έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Σιδεράκης διατηρεί μαγαζί στην Σέριφο, στο νησί όπου η Ιωάννα πέρασε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού! Η ξανθιά καλλονή θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και αυτός είναι ο λόγος που κρατάει τη σχέση της σε χαμηλούς τόνους και προπάντων μακριά… από τα social media!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164