Αν λατρεύεις τα πικάντικα, τότε αυτή η καυτερή πρόταση θα ανταμείψει τον ουρανίσκο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά τύπου πένες
- 1 συσκευασία ντοματοχυμό (500 γρ.)
- 2 καυτερές πιπεριές
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1/4 του φλιτζανιού ελιές
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Μερικά φύλλα βασιλικού
- Μία πρέζα ζάχαρη
- Τριμμένο τυρί της επιλογής σου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμυδάκι. Συμπληρώνεις με τις καυτερές πιπεριές και το σκόρδο.
- Χαμηλώνεις τη φωτιά και προσθέτεις τον ντοματοχυμό, το αλάτι και την μία πρέζα ζάχαρη.
- Σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις τη σάλτσα σου να σιγοβράσει.
- Απομακρύνεις από την φωτιά και προσθέτεις τις ελιές.
- Παράλληλα, βράζεις τις πένες ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώνεις τα ζυμαρικά σου, αναμειγνύεις με την καυτερή σου σάλτσα, ανακατεύεις, προσθέτεις το τριμμένο τυρί και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ