Μία πεντανόστιμη παραλλαγή του αγαπημένου σου λαχανικού, για εσένα που αγαπάς την τραγανότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
- 3 ασπράδια αβγών, χτυπημένα
- 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. του γλυκού τρίμμα φρυγανιάς
- 2 κουτ. της σούπας τριμμένο πεκορίνο
- 1/4 κουτ. του γλυκού σκόρδο, σε σκόνη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακάτεψε τα ασπράδια αυγού με αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, ανακάτεψε το τρίμμα φρυγανιάς, τη σκόνη σκόρδου και το τυρί.
- Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψέκασε με μαγειρικό σπρέι.
- Βούτηξε τα κολοκυθάκια στο μπολ με τα αυγά και στη συνέχεια στο μπολ με το τρίμμα φρυγανιάς.
- Στρώσε τα κολοκυθάκια στο ταψί και ψήσε για 20-25 λεπτά.
- Σε κάθε μερίδα αντιστοιχούν τα στικς από ένα ολόκληρο κολοκυθάκι.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ