Μικρά πορτομπέλο μπαίνουν στο φούρνο σου, μαλακώνουν, γλυκαίνουν και με ένα αβγό απογειώνονται!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο, καλά καθαρισμένα
- 4 μεγάλα αβγά
- 1 1/2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Καθαρίζεις τα μανιτάρια σου και τα τρίβεις απαλά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετείς τα μαριναρισμένα μανιτάρια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Σπάσε στο κέντρο κάθε μανιταριού ένα αβγό.
- Πασπαλίζεις με λίγο αλάτι και πιπέρι και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ