Δανάη Παππά: Απόδραση στην Αρκαδία με τον σύντροφό της (pics)

Η Δανάη Παππά είναι λάτρης των αποδράσεων και το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν για εκείνη μια υπέροχη ευκαιρία να απολαύσει τη φύση. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που στην αρχή της φετινής σεζόν βλέπαμε στην σειρά του ΣΚΑΪ, 8 λέξεις, όποτε έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει μαζί με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μάλιστα στις αρχές του μήνα, το ερωτευμένο ζευγάρι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας σύντροφός της βρέθηκαν στην όμορφη Αρκαδία απολαμβάνοντας τη φύση. Ενθουσιασμένη η Δανάη Παππά δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάποια στιγμιότυπα από την νέα απόδρασή της στην Ελλάδα.

Η όμορφη ηθοποιός ποζάρει με φόντο το υπέροχο φυσικό τοπίο σημειώνοντας στην ανάρτησή της: “Το τέλειο weekend είναι αυτό που δεν πιάνεις σήμα πουθενά! Όμορφη Ελλάδα #arkadia #greece #travel #nosignal #mountain #happy #fulfilled #enjoylife”.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164