Εκπτώσεις: Η λίστα με τα κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις

H περίοδος των εκπτώσεων μόλις ξεκίνησε και όπως πάντα είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσεις κομμάτια που θέλεις σε καλύτερες τιμές. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πάντα είναι η πιο ωραία στιγμή για να βάλεις στην ντουλάπα σου τα trends που έχεις ήδη ξεχωρίσει!

Το εγχείρημα shopping, βέβαια, αυτές τις ημέρες δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και δεν είναι λίγες οι φορές που άλλο αναζητάς και με άλλο γυρνάς σπίτι, είτε γιατί ήταν σε καλύτερη τιμή, είτε γιατί δεν είχες τη σωστή λίστα μαζί σου! Σήμερα θα σου κάνω τη ζωή ευκολότερη και τα ψώνια σου πιο σωστά, αφού μετά από τόσα άρθρα που έχουμε ήδη δημοσιεύσει στο Tlife, θα σου κάνω μία περιεκτική λίστα με μερικά κομμάτια που αν αποκτήσεις τώρα, θα μπορέσεις να χτίσεις τη σωστή ντουλάπα για τον φετινό χειμώνα!

@ariviere

To vinyl κολάν είναι ένα edgy κομμάτι που δύσκολα θα αποφασίσεις να αγοράσεις. Επειδή όμως σιγά σιγά θα το δεις παντού και σίγουρα θα θέλεις να το φορέσεις κάποια στιγμή όταν θα έχει προχωρήσει η σεζόν, τώρα είναι η σωστή περίοδος να το αποκτήσεις! Θα το φορέσεις ακόμα και με πουλόβερ δίνοντάς του ένα daily look.

@nycbambi

Καζάκα: Την είδαμε στα show των μεγαλύτερων οίκων: Dior, Prada και Lacoste, ενώ ήδη οι influencers την έχουν εντάξει στα στιλάτα look τους. Φαρδιά, με σχέδια ή μονόχρωμη, φέτος θα τη δεις σε πολλές εκδοχές και βεβαίως τώρα είναι η καλύτερη εποχή να υιοθετήσεις αυτό το νέο trend! Aν δεν βρήκες ήδη μία στην ντουλάπα σου, θα βρεις σίγουρα στα μαγαζιά και τη χρειάζεσαι για trendy look τη φετινή σεζόν.

@wethepeoplestyle

Δερμάτινο σακάκι. Μεγάλη τάση τη δεκαετία του 90, με την Gwyneth Paltrow και την Kate Moss να… ορκίζονται σε αυτό και να το φοράνε σχεδόν με όλα τους τα σύνολα. Φέτος λοιπόν φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο comeback!Επειδή το υλικό του είναι κάπως πιο ακριβό, τώρα είναι η σωστή στιγμή να το αποκτήσεις!

@mvd

Πλεκτό φόρεμα! Βάλτο στη ζωή σου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Ήδη τα κορίτσια στο instagram το έχουν απογειώσει φορώντας το από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε με flat μποτάκια είτε με μπότες μέχρι το γόνατο, σε στιλάτες εμφανίσεις!

@naaomiross

Είναι αυτή η εποχή που λες θα αφιερώσω ένα ποσό για να αποκτήσω το παπούτσι, τα μποτάκια, τις μπότες που θα φορέσω περισσότερο ώστε να κάνω την αγορά της σεζόν, και αναρωτιέσαι ποιο να είναι αυτό; Σου έχω την απάντηση: Chunky Chelsea boots! Στο είχα γράψει αν πρέπει να αγοράσεις ένα μποτάκι φέτος είναι αυτό, και τώρα είναι σωστή στιγμή να το αποκτήσεις.

@pernilleteisbaek

Εδώ έχουμε δύο trend σε μία φωτογραφία: φόρμες που φέτος αφήνουν την αυστηρή cocooning χρήση του και γίνονται στολή για την πόλη όλη μέρα, αλλά και το puffer jacket που έχει κατακλύσει το instagram αφού ήδη έχει γίνει το αγαπημένο των influencer σε πολλά χρώματα.

@vikyandthekid

H αλυσίδα είναι το μοναδικό κόσμημα που χρειάζεσαι φέτος και τώρα είναι η ώρα να αποφασίσεις το σχέδιο που που θα αποκτήσεις με τις εκπτώσεις! Μία μεγάλη ή δύο πιο λεπτές θα γίνουν το αγαπημένο σου αξεσουάρ που θα απογειώσει όλα -μα όλα- σου τα χειμερινά look.

@wethepeoplestyle

Tο μαύρο χρώμα δεν έλειψε από καμία σχεδόν πασαρέλα και αυτήν τη σεζόν, παρόλα αυτά το καφέ κάνει φέτος δυναμικό comeback και μάλιστα με τόσο μεγάλη φόρα που φαίνεται να γίνεται το νέο μαύρο για τον χειμώνα που μας έρχεται. Θα σου πρότεινα να βάλεις κάποιο βασικό κομμάτι σε καφέ χρώμα στην ντουλάπα σου τώρα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, ένα καφέ παντελόνι ή ένα καφέ σακάκι, ένα καφέ μάλλινο πουλόβερ, ώστε να αξιοποιήσεις αυτήν την τάση μέσα στα καθημερινά σου σύνολα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164