Exlusive!

Η Χριστίνα Μπόμπα στο TLIFE: Έτσι βιώνει το δεύτερο lockdown! “Είναι πολύ διαφορετικά τώρα” (pics)

Lockdown vol. 2 και οι Έλληνες celebrities κλείστηκαν για δεύτερη φορά στο σπίτι, με σκοπό να προστατευτούν από την πανδημία του κορονοϊού. Το 13033 και το cocooning επέστρεψαν στις ζωές μας και όλοι μας ανυπομονούμε να τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Μια καθημερινότητα χωρίς μάσκες, όπου θα μπορούμε ξανά να βλέπουμε και να αγκαλιάζουμε χωρίς φόβο τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησαν… τη δική τους καραντίνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει το δεύτερο lockdown, λίγο πιο διαφορετικά από την πρώτη φορά, καθώς την προηγούμενη η Χριστίνα είχε νοσήσει από Covid-19, ενώ μερικές μέρες αργότερα είχε κολλήσει και ο σύζυγός της. Οι δυο τους έχουν ευκαιρία να χαλαρώσουν ξανά, να παίξουν παιχνίδια και να δουν τις αγαπημένες τους σειρές, αυτή τη φορά απόλυτα υγιείς. Βέβαια, δεν παύουν να πηγαίνουν κανονικά στο γραφείο τους – κάποιες μέρες της εβδομάδας – για να κανονίζουν εκεί τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα, μάλιστα, μιλάει σήμερα αποκλειστικά στο TLIFE για το πώς βιώνει το δεύτερο lockdown. Η μελαχρινή καλλονή προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξη και ελπίζει ότι μια μέρα όλα θα τελειώσουν: “Αισθανόμαστε πιο υγιείς και ασφαλείς εννοείται και κάνουμε όπως όλος ο κόσμος το καλύτερο δυνατό για να είμαστε και να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί σε όλους τους τομείς, και στις δουλειές μας και στις υποχρεώσεις μας και στον εγκλεισμό, ψυχολογικά και σωματικά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια διαφορά με την προηγούμενη καραντίνα, επειδή δεν είμαστε άρρωστοι, μπορούμε να πηγαίνουμε κανονικά στο γραφείο για τις απαραίτητες δουλειές. Μιας και όσοι πρέπει να δουλεύουν, μπορούν να πηγαίνουν, έτσι και εμείς μερικές μέρες της εβδομάδας πηγαίνουμε. Τις υπόλοιπες δουλειά από το σπίτι, βλέπουμε ταινίες, τρώμε υγιεινά, μαγειρεύουμε, γυμναζόμαστε!”.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο και ανυπομονεί να κάνει όταν όλα επιστρέψουν στην κανονικότητα: “Μας λείπουν τα ταξίδια πάρα πολύ, να ταξιδέψουμε εκτός Ελλάδος. Δεν έχουμε βάλει ακόμη στόχο για τον επόμενο προορισμό μας, προς το παρόν. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλη η κατάσταση, αν θα πάρει ένα μήνα ή έναν χρόνο, κανείς δεν ξέρει. Προς το παρόν απολαμβάνουμε τον χρόνο μας στο σπίτι μας. Όταν βγούμε από το lockdown και θελήσουμε να κάνουμε μια εκδρομή, θα πάμε κάπου εντός της Ελλάδας που τα έχει όλα και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!”

Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες βόλτες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, πριν το lockdown:

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164