Η εμφάνιση της JLO στα E! People’s Choice Awards ήταν breathtaking και έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Λίγες ώρες πριν έγιναν τα E People’s Choice Awards με τον ολοκαίνουργιο digital τρόπο που γίνονται τέτοιου τύπου βραβεύσεις στην εποχή του κορονοϊού. Αλλά ο τρόπος δεν εμπόδισε όλες όσες συμμετείχαν ή/και βραβεύτηκαν να μην μας δείξουν τον κλασικό glam εαυτό τους. Και φυσικά, βασίλισσα της βραδιάς ήταν η JLO η οποία είχε την πιο iconic-breathtaking-glam-βάλε όποιο επίθετο θες, εμφάνιση της βραδιάς. 

Υπεύθυνοι για αυτό το αποτέλεσμα ήταν το glam squad της και, πιο συγκεκριμένα, για τα μαλλιά ο Chris Appleton, για το μακιγιάζ η Mary Philips και για το μανικιούρ ο Tom Bachik. Ας αναλύσουμε την εμφάνισή της!

Το χτένισμα που βλέπεις παραπάνω το οποίο στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ψηλό ponytail με bouncy waves στο τελείωμα περιγράφτηκε καλύτερα από τον ίδιο τον hair stylist ο οποίος του έδωσε το όνομα “Xmas Barbie”. Όσον αφορά το μακιγιάζ, η Mary Philips στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ένα προς ένα το οποίο σημαίνει πως πρέπει να κρατήσεις σημειώσεις! 

Για τα μάτια ένα μίξη την απόχρωση Entrapment από την παλέτα Mothership V: Bronze Seduction Palette και την Peach Dusk από την παλέτα Mthrshp και τις άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και τη ρίζα του κάτω βλεφάρου. Έπειτα, έδωσε βάθος με τις αποχρώσεις Disobedient και Bronze Blade και Rose Gold 005 τις οποίες τοποθέτησε κάνοντας μίξη στο κέντρο του κινητού βλεφάρου ώστε να δώσει ένα shimmering αποτέλεσμα ενώ για την εσωτερική γωνία του ματιού και το κόκαλο έβαλε την Skinshow Divine Glow. Έπειτα, τόνισε την ρίζα των ματιών με δύο προϊόντα: το PermaGel Ultra Glide Eye Pencil στην απόχρωση Blk Coffee και το Perma Precision Liquid Eyeliner ενώ ολοκλήρωσε με την Dark Star mascara. 

Στην επιδερμίδα αντί για ρουζ χρησιμοποίησε το κραγιόν Luxtrance Lipstick στην απόχρωση LeBeija και το Skin Fetish Highlighter+ Balm Duo στην απόχρωση Golden ενώ πρόσθεσε από πάνω το Skin Fetish Sublime Skin Highlighter για extra λάμψη. Τέλος, στα χείλη χρησιμοποίησε το PermaGel Ultra Lip Pencil στην απόχρωση Blood Lust ως περίγραμμα και για τα χείλη δύο αποχρώσεις από τα κραγιόν Matte Trance και πιο συγκεκριμένα την Elson και την Obsessed. 

Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ ήταν από το brand Pat McGrath Labs της top makeup artist και θα τα βρεις στο patmcgrath.com

Τέλος, το μανικιούρ που έκανε για εκείνη ο Tom Bachik είχε μακρύ μήκος και αμυγδαλωτό σχήμα, όπως μας έχει συνηθίσει ο ίδιος, ενώ το χρώμα ήταν ένα champagne nude. 

Εσένα πώς σου φάνηκε η JLO; 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164