Είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Το τρυφερό κοτόπουλο μετατρέπεται σε μπουκίτσες και απογειώνεται με μία σπιτική sauce.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 μερίδες στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα
- 1 κούπα με κρουτόν
- 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουτ. του γλυκού ξηρό θυμάρι
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Κόβεις το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια τετράγωνα στο σχήμα.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το κρουτόν, την παρμεζάνα, το θυμάρι και το βούτυρο. Ανακατεύεις πάρα πολύ καλά μέχρι όλα τα υλικά να λιώσουν και να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
- Μαρινάρεις τα κομματάκια κοτόπουλου με το παραπάνω μείγμα, προσέχοντας να μαρινάρεις και τις δύο πλευρές.
- Τοποθετείς τα μαριναρισμένα κομματάκια κοτόπουλου σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ