Πώς θα παραμείνει η επιφάνεια της μπεσαμέλ λεία και απαλή χωρίς κρούστα;

Yπάρχει τρόπος να είναι ο μουσακάς και το παστίτσιο βελούδινοι χωρίς “ξεραμένη” επιφάνεια…

Ξέρω πόσο σε εκνευρίζει που καθέ φορά ππου ψήνεις τις σπεσιαλιτέ σου, η επιφάνεια της μπεσαμέλ κάνει κρούστα και πολλές φορές καταστρέφει το κομμάτι και όλη την “παρουσίαση” στο πιάτο. Ακου τι μπορείς να κάνεις:

Άλειψε την επιφάνεια του με λίγο βούτυρο και η μπεσαμέλ θα παραμείνει βελούδινη. Και… καλή  όρεξη!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164