Ακολούθησες τη συνταγή βήμα, βήμα και όταν δοκίμασες το λαχταριστό σου muffin σου φάνηκε κάπως ξερό! Τι μπορεί να φταίει;
Δύο πράγματα μπορεί να μην πήγαν καλά. Είτε η ποσότητα ζύμης που χρησιμοποίησες ήταν πολύ λίγη ανά muffin, είτε τα άφησες περισσότερο στο φούρνο και έτσι παραψήθηκαν. Μην ξεχνάς πως, ενώ η μαγειρική είναι τέχνη και σου επιτρέπει αυτοσχεδιασμούς και πειράματα, η ζαχαροπλαστική είναι επιστήμη και χρειάζεται ακρίβεια και πιστή ακολουθία σε κάθε βήμα!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις συνταγές για muffin…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ