Θέλεις να αποφύγεις το βούτυρο όταν ετοιμάζεις σπαγγέτι;
Και πολύ καλά κάνεις! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις βαρύ το πιάτο σου, ούτε να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με λιπαρά! Από την άλλη όταν περάσεις τα μακαρόνια σου από την κατσαρόλα με λίγο βούτυρο, τότε δεν θα κολλάνε και ακόμη κι αν κρυώσουν θα είναι τέλεια στο πιάτο σου. Τι μπορείς να κάνεις; Μα, φυσικά να χρησιμοποιήσεις το νόστιμο ελαιόλαδο σου. Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο νερό που βράζει είναι αρκετή για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς extra λιπαρά και θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ