Γενέθλια για τον Λευτέρη Πετρούνια! Τα πόσα “κλείνει” σήμερα; (pics)

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς έχει τα γενέθλιά του! Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος έχει κάνει τους Έλληνες περήφανους, γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1990 και σήμερα κλείνει τα 30 του χρόνια. Ο Λευτέρης δεν θα μπορούσε να νιώθει περισσότερη ευτυχία και ευλογία για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και η οποία πρόκειται να μεγαλώσει.

Σε λίγες ημέρες η Βασιλική Μιλλούση θα φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους και το ζευγάρι ανυπομονεί! Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το γυμναστήριο, δείχνοντας μας την… ιδιαίτερη τούρτα γενεθλίων του, η οποία είχε πάνω την Πέπα το γουρουνάκι. 

“Τα γενέθλιά μου δεν θα μπορούσαν να με βρουν κάπου αλλού παρά μόνο στο γυμναστήριο! Ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές και ανταποδίδω λέγοντας να έχουμε υγεία μόνο και σύντομα να μπορούμε να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους μας! Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στην καλύτερη μου στιγμή νιώθοντας πιο γεμάτος και διψασμένος ταυτόχρονα απο ποτέ! Μη ξεχνιόμαστε! Δεν μεγαλώνω, update κάνω!” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης.

Λόγω της πανδημίας, ο Λευτέρης Πετρούνιας γιόρτασε τα γενέθλιά του μακριά από τους φίλους του! Βέβαια, με την βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να τους δει όλους και να δεχτεί τις πιο θερμές ευχές. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164