Χρησιμοποιείς το αυγό για δεκάδες συνταγές…
Νόστιμο αυγολέμονο για μια σειρά από σούπες, μυστικό… συνοχής στα περισσότερα γλυκά, αλλά και γευστικό γεύμα με βραστό αυγό! Τι γίνεται όμως και δεν σου πετυχαίνει το αυγολέμονο όσο θα ήθελες; Γιατί ραγίζει το κέλυφος πριν ψηθεί το αυγό στο νερό; Το μυστικό είναι ένα και τόοοοοσο απλό!!
– Απλά πρέπει να βγάλεις τα αυγά από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν ετοιμάσεις τις δημιουργίες σου. Η θερμοκρασία δωματίου θα επιτρέψει στο αυγό να… “επιδράσει” πιο σωστά με το λεμόνι και τη ζεστή σούπα, αλλά και να μην ραγίσει όση ώρα βράζει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ