Όταν θέλεις να ετοιμάσεις σούπα με ρυζάκι, πατάτα ή ζυμαρικά πρέπει να είσαι γρήγορη…
Το άμυλο είναι το ιδανικό συστατικό για πήξει η σούπα και να είναι βελούδινη στη γεύση. Όμως αν καθυστερήσεις να τη σερβίρεις τότε θα γίνει πολύ πηχτή και ταυτόχρονα την υφή που πρέπει. Όταν θελήσεις να ξαναζεστάνεις τη σούπα, μην ζεστάνεις όλη την κατσαρόλα γιατί τότε θα πήξει ακόμη περισσότερο. Βάλε ελάχιστο νεράκι (1/2 με 1 ποτήρι) να βράσει και πρόσθεσέ το στην σούπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ένα άλλο μυστικό για να έχει η σούπα την ίδια/σωστή υφή, είναι να κρατήσεις το ρύζι ή το ζυμαρικό σε ξεχωριστή κατσαρόλα και να τα ενώσεις λίγο πριν το σερβίρισμα! Αυτό βέβαια μόνο σε συνταγές που η διαδικασία παρασκευής το επιτρέπει!
Τώρα που τα ξέρεις όλα, διάλεξε τη σούπα σου εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ