Δεν είναι απλά το κατιτίς παραπάνω στα γλυκά σου! Μια τραγανή γαρνιτούρα ή το υλικό κλειδί για τέλειο καταΐφι!
Το καρύδι – όπως δηλαδή και όλοι οι ξηροί καρποί – είναι πολύ καλό υλικό για μια σειρά από φαγητά. Μπορούν να δώσουν ένταση σε ένα απλό ριζότο, να προσθέσουν την απαραίτητη πρωτεΐνη, χωρίς όμως να πρέπει πακέτο να πάρεις και το ζωικό λίπος, που γνωρίζεις καλά πόσο βλαβερό είναι σε μεγάλες ποσότητες.
Και όσο και αν πίστευες πως μπορεί να είναι εκεί, απλά για μια ιδέα γεύσης παραπάνω, τα καρύδια έχουν την ικανότητα να δέσουν μια αραιή σάλτα και να μειώσουν την αλμυρή επίγευση κάποιου αλαντικού. Γι’ αυτό και η επιλογή τους σε μια σειρά από (λευκές κυρίως) σάλτσες, μέσα σε ριζότο ή σε υπέροχα μακαρόνια με καρύδια είναι μια πολλή έξυπνη κίνηση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ