Εσύ ποια συνταγή για κουλουράκια διάλεξες για φέτος το Πάσχα;
Μπορεί η γεύση και το γούστο στα κουλουράκια να είναι υποκειμενικά, ο τρόπος όμως να παραμείνουν νόστιμα και φρέσκα είναι για όλα ο ίδιος. Για αρχή καλό θα ήταν να αποφύγεις το κλασικό στήσιμο σε πιατέλα σκεπασμένα με σελοφάν. Τουλάχιστον όχι για όλη την παρτίδα. Βγάλε μερικά στην πιατέλα για το καλό και τα υπόλοιπα φύλαξε τα σε μεταλλικό κουτί που σφραγίζει καλά, αφού το στρώσεις με λαδόκολλα. Το κουτί τα προστατεύει από τον αέρα και δεν τα αφήνει να μπαγιατέψουν και να χάσουντ ο άρωμά τους. Πρόσεξε όμως! Κάθε κουτί πρέπει να έχει ένα είδος κουλουράκι και όχι ποικιλία.
Plus – Αν έφτιαξες πολλά κουλούρια πάλι, μπορείς να τα τυλίξεις σε λαδόκολλα, να τα αποθηκεύσεις σε σακουλάκια και να τα βάλεις στην κατάψυξη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ