Αυτή είναι η συμβουλή του διάσημου σεφ Gordon Ramsay για να καθαρίζεις γρήγορα και εύκολα πολλές σκελίδες σκόρδο (ή και μία) χωρίς κόπο: Βάλε τις σκελίδες (ακαθάριστες εννοείται) σου σε ένα πιάτο, σκεύος ή μπολ, κάλυψέ το και κούνα έντονα πάνω-κάτω (όπως χτυπάς το φραπέ στο χέρι) για 10 δευτερόλεπτα ώστε να κοπανηθούν οι σκελίδες. Έτσι απελευθερώνονται από το κέλυφός τους χωρίς να μυρίσουν τα χέρια σου… σκορδίλα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ