Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με τα παιδιά του από την κουζίνα του σπιτιού τους – Δεν θα πιστέψεις τι τον έβαλαν να κάνει

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας  πολύ δραστήριος μπαμπάς, αφού καθημερινά απολαμβάνει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στα τέσσερα παιδιά του δημιουργώντας έτσι όμορφες αναμνήσεις.

Εν μέσω καραντίνας, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να τα απασχολούν και πολλές φορές, μάλιστα, μοιράζονται στιγμιότυπα από τις ασχολίες τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε στους followers του στο Instagram, τι συνέβη όταν αποφάσισε να μπει στην κουζίνα για να φτιάξει cookies στην Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Ειδικότερα, τα παιδιά του τον μετέφεραν στη δική τους κουζίνα και όλοι μαζί ξεκίνησαν να… πλάθουν την πλαστελίνη. Ο τραγουδιστής δεν χάνει ποτέ την ενέργεια και την καλή του διάθεση!

“Εγώ για να τους φτιάξω τα αγαπημένα τους soft cookies ξεκίνησα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς τελικά βρέθηκα στη δικιά τους “κουζίνα” να πλάθω… πλαστοζυμαράκια! *Πάντως, λάντζα δεν με έβαλαν να κάνω, κάτι είναι κι αυτό!”, σημείωσε ο Σάκης Ρουβάς στην ανάρτησή του.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164