Αυτά τα beauty δώρα είναι τόσο υπέροχα που μπαίνουμε σε πειρασμό να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας!

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά για όλους μας και θα τα περάσουμε όπως δεν θα περάσουμε άλλες γιορτές (θέλουμε να πιστεύουμε)! Αυτό, όμως, που δεν αλλάζει είναι αυτή η συνήθεια να παίρνουμε δώρα για τους αγαπημένους μας. 

Λοιπόν, σε αυτό είμαστε πολύ καλοί γιατί στο κάτω- κάτω το να διαλέγουμε beauty δώρα είναι μέρος της δουλειάς μας. Περάσαμε, λοιπόν, ατελείωτες ώρες κάνοντας scroll down και αναζητώντας τα πιο ιδιαίτερα και πολυτελή και τα βρήκαμε. Αυτό που δεν υπολογίσαμε, βέβαια, είναι ότι αυτά τα δώρα θα ήταν τόσο υπέροχα ώστε θα μας έβαζαν σε πειρασμό να τα κρατήσουμε για τους εαυτούς μας. Ή… να τα παραγγείλουμε διπλά! Παρακάτω έχουμε τη λίστα μας!

Les Chaines de Chanel, Chanel. Ένα ιριδίζον ρουζ που είναι α) φέρει την υπογραφή Chanel και β) είναι limited edition είναι πάντα μια τέλεια επιλογή για δώρο. Και όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε προϊόν Chanel είναι τόσο iconic που φυσικά και θα το κρατήσουμε για εμάς!

Midnight Musk and Amber Cologne, Jo Malone, €120.00. Ένας μαγευτικός λουλουδάτος συνδυασμός ζουμερών και ελαφρώς ώριμων αχλαδιών που καλύπτεται από το πέπλο αισθησιασμού του Midnight Musk & Amber και όλα αυτά κλεισμένα σε ένα μπουκάλι διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει ο οίκος!

Επανορθωτική κρέμα νεότητας Χρυσός Κρόκος, Korres. Η σειρά Χρυσός Κρόκος της Korres διευρύνεται με αυτό εδώ το προϊόν την πολυτέλεια του οποίου αντιλαμβάνεσαι από την συσκευασία! Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης μόλις μίας ημέρας, β-γλυκάνες και φυτικό κολλαγόνο είναι το τέλειο δώρο για τις γυναίκες της ζωής σου που αγαπούν το skincare και έχουν ανάγκη από ένα προϊόν επανόρθωσης. 

 

Πινέλο Hanatsubaki Hake Polishing Face Brush, Shiseido, €72.38. Είναι εμπνευσμένο από την καμέλια της Shiseido και είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία που σημαίνει ότι “κουβαλάει” όλη την δεξιοτεχνία τους, αυτό το πινέλο είναι ένα δώρο που όποιος το αποκτήσει θα το έχει για μια ζωή.

Candle Floral Majesty, Diptyque, €67.50. Τα πολυτελή κεριά είναι πάντα μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο. Το συγκεκριμένο είναι συλλεκτικό με μια απόλυτα χριστουγεννιάτικη μυρωδιά: ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα, το οποίο ζεσταίνουν μπαχαρικά όπως γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο και φλογερή κανέλα. 

Συλλεκτική μάσκαρα Monsieur Big από την συνεργασία της Chiara Ferragni με την Lancome, €20.77. Μια από τις πιο iconic μάσκαρα της Lancome σε συλλεκτική έκδοση! Δεν υπάρχει περίπτωση ο makeup lover για τον οποίο προορίζεται να μην λατρέψει αυτό το προϊόν!

Double Serum and Super Restorative Value Pack, Clarins, €65.60. Ο διάσημος ορός της Clarins για κάθε ηλικία και ανάγκη έρχεται δώρο μαζί με την κρέμα ημέρας και νυκτός σε travel size μέγεθος και αυτό το τέλειο νεσεσέρ! Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα!

 

Παλέτα με highlighter Glowy and Showy του Scott Barnes, Make Me Up, €63.00. Ο προσωπικός makeup artist της JLO δημιούργησε την πιο ολοκληρωμένη παλέτα highlighter για κάθε τόνο επιδερμίδας γιατί η λάμψη μας έχει λείψει πολύ!

Spa of the World, Relax Me Duo, The Body Shop, €50.00. Αυτό το πολυτελές σετ περιποίησης υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σωματικής και πνευματικής χαλάρωσης και ευεξίας: ένα δώρο πραγματικά ανεκτίμητο! Μέσα σε μία υπέροχη εορταστική συσκευασία κρύβονται 2 κορυφαίες εκπλήξεις που μεταφέρουν την χαλαρωτική ατμόσφαιρα ενός spa στο σπίτι: 2 μοναδικά προϊόντα περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένα με πολύτιμα ενυδατικά συστατικά από όλο τον κόσμο, από τη σειρά Spa of the World™. 

 

 

Μπάρα δονήσεων Skin Gym, Sephora, €69.95. Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας είναι μια χρονιά που τα gadget για το μασάζ του προσώπου απογειώθηκαν σε πωλήσεις! Το συγκεκριμένο ανήκει στο διάσημο brand Skin Gym που έχει έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora και κάνει μασάζ με δονήσεις στο πρόσωπο. Σαν να αφήνεσαι κάθε μέρα στα χέρια ενός expert!


Χριστουγιεννιάτικο σετ περιποίησης προσώπου, Fresh Cleanse, Mask, Moisture, Sephora, €20.76. Καθαρισμός, ενυδάτωση και μάσκα: τρία απαραίτητα βήματα για κάθε επιδερμίδα σε ένα σετ με τις πιο απολαυστικές υφές! 

1% Pure Retinol, Skouras Med, €70.00 (το προϊόν έχει έκπτωση 30%). Η ρετινόλη ήταν ένα από τα κορυφαία και πιο πολυσυζητημένα συστατικά της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας και δικαίως αφού τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα είναι μοναδικά! Αγαπημένο σέρουμ των Δερματολόγων και των beauty experts, ο ορός 1% Pure Retinol των SkourasMed είναι ένα πραγματικό “αστέρι” των ορών προσώπου, ενώ η δραστική του φόρμουλα με υψηλής καθαρότητας ρετινόλη σε μεγάλη συγκέντρωση, μειώνει θεαματικά την ένταση και το βάθος των ρυτίδων. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το δώρο θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη του!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164