spelt-saladrecipe
Μια πεντανόστιμη σαλάτα είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή. Φρόντισε να επιλέξεις την σωστή, για να μην είναι μαραμένη όταν θα την φας. Αντί λοιπόν για πράσινη σαλάτα η οποία όσο μένει θα χάνει τα θρεπτικά της συστατικά, δοκίμασε μια με βραστό σιτάρι, κρεμμυδάκι, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο. Αυτή η σαλάτα, σε αντίθεση με τα πράσινα λαχανικά, όσο μένει στο ψυγείο τόσο τονώνει τις μυρωδιές και την γεύση της.
Πρόσεξε την συσκευασία. Φρόντισε να την αποθηκεύσεις σε τάπερ με...χερούλια που σφραγίζουν στο πλάι για να μην έχεις ανεπιθύμητα “ατυχήματα” καθ' οδόν για τη δουλειά. Καλό είναι να βάλεις και ένα κομμάτι λαδόκολλα στον πάτο του τάπερ πριν βάλεις την σαλάτα. Βάλε μαζί ένα τσαμπί σταφύλι (ότι πρέπει για την εποχή) και ένα κομμάτι μυρωδάτη μπαγκέτα.
Δες εδώ την συνταγή για Σαλάτα από βραστό σιτάρι με φασόλια και αγκινάρες