Θέμης Αδαμαντίδης: Το νέο του τραγούδι και το fitting στον Βασίλειο Κωστέτσο

Ο Θέμης Αδαμαντίδης πιο ανανεωμένος από ποτέ, έρχεται στο φινάλε της χρονιάς να κάνει τη διαφορά με την πιο δυνατή μπαλάντα της καριέρας του. “Αυτό το λίγο” ο τίτλος και ο λαϊκός τροβαδούρος της αγάπης μέσα από τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου και τη μουσική του Κωνσταντή εξυμνεί για ακόμη μια φορά τον κεραυνοβόλο έρωτα και την απόλυτη αγάπη.

Το videoclip θα κάνει πρεμιέρα στο Youtube την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου ενώ στο τραγούδι θα κάνει ποδαρικό η Φαίη Σκορδά αφού για πρώτη φορά θα ακουστεί την ίδια μέρα στην εορταστική εκπομπή του Πρωϊνού στον Ant-1.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο Θέμης Αδαμαντίδης παρέα με το συνεργάτη του Δημήτρη Μουστάκα επισκέφτηκαν το ατελιέ του Βασίλειου Κωστέτσου τον οποίο και εμπιστεύτηκε για την εικόνα του.

To videoclip είναι σίγουρο ότι θα συγκινήσει καθώς το σενάριο παρουσιάζει μια τρυφερή ιστορία αγάπης που παρά τις τραγικές ανατροπές της ζωής θα καταφέρει να σταθεί δυνατή. Είναι μια ολοκληρωμένη μικρού μήκους ταινία που σκηνοθέτησαν από κοινού ο Steven Airth με τον Σπύρο Καψίλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164