Κομμάτια κλειδιά που πρέπει να έχεις την νέα χρονιά

Έχουμε μπει για τα καλά στον χειμώνα και η γκαρνταρόμπα μας αποκτά ξεκάθαρα χειμερινό χαρακτήρα. Μία νέα χρονιά ξεκινά και ίσως αναρωτιέσαι αν έχεις τα σωστά ρούχα για να ανταποκριθείς και στην φετινή σεζόν, μία σεζόν που έχει κυρίως casual ύφος, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας.

Πέρα από χειμερινά trends, φέτος θα λέγαμε ότι τα κομμάτια κλειδιά που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη είναι ρούχα και αξεσουάρ που διαθέτουν μία ευκολία στην χρήση, άνεση και κυρίως δεν έχουν πολύ glam ύφος. Η καραντίνα αλλά και γενικότερη αίσθηση που επικρατεί λόγω του covid, δεν αφήνει περιθώρια για εξεζητημένα look αφού έχουν λιγοστέψει και οι λόγοι που βγαίνεις πια, οπότε θέλουμε μία εμφάνιση όμορφη και σύμφωνη με την τωρινή πραγματικότητα.

 Πάμε να δούμε λοιπόν μερικά κομμάτια κλειδιά, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη φέτος και που τα χρειάζεσαι για μία σωστή γκαρνταρόμπα το 2021.

@ariviere

To κολάν έχει γίνει κάτι σαν στολή μετά τις φόρμες και φαίνεται να παραμένει σταθερά ψηλά και την άνοιξη με το σχέδιο που πιάνει στο πόδι, να φοριέται με μπαλαρίνες και όλα τα flat παπούτσια σου.

@camillecharierre

Ένα statement παλτό παραμένει μία φοβερή επιλογή για τώρα και για πάντα. Ακόμη και με τις φόρμες σου ένα τέτοιο κομμάτι αναβαθμίζει το look σε top look με μία κίνηση.

Η Prada τσάντα που φέτος είναι η it bag όχι μόνο γιατί έχει την υπογραφή του μεγάλου οίκου, αλλά και γιατί λόγω σχήματος ταιριάζει με όλα τα σύνολα. Βεβαίως και παρόμοιες είναι μία καλή επιλογή.

@emilisidlev

Ένα φούξια κομμάτι θα σου φτιάξει την διάθεση και θα το φοράς από τώρα μέχρι το καλοκαίρι, αφού το χρώμα θα κυριαρχήσει όλη την χρονιά.

@_jeanettemadsen_

Ένα μαύρο κορμάκι αποτελεί κομμάτι κλειδί κυρίως γιατί πάει με όλα τα bottom κομμάτια σου και γιατί δεν χάνει ποτέ μα ποτέ την στιλιστική του αξία.

@_jeanettemadsen_

Ηρθαν για να μείνουν, οι φόρμες παραμένουν βασικό ρούχο μας και καιρός είναι να αποκτήσεις μία με πιο ωραίο χρώμα ή στιλ.

@leoniehanne

Η μάσκα θα αργήσει να μας αφήσει οπότε επένδυσε σε μία fancy για τις στιλάτες εμφανίσεις σου.

@naaomiross

Τα άνετα φαρδιά τζιν είναι το δεύτερο αγαπημένο κομμάτι μετά την φόρμα και θα είναι μέχρι το καλοκαίρι.

@tesshell

Ένα πλεκτό φόρεμα γίνεται τέλεια λύση για έξω αλλά μεταμορφώνεται σε cozy look όταν θες κάτι πιο στιλάτο μέσα στο σπίτι.

@wethepeoplestyle

To τέλειο πουλόβερ που έχει χρώμα και μέγεθος που αγαπάς και σε κάνει να θες να το φοράς συνέχεια είναι το κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου τώρα.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164