Μια υπέροχη ιδέα για να εκμεταλλευτείς τα κόκκινα αυγά... Τύλιξέ τα σε κιμά, πάναρέ τα σε φρυγανιά και σέρβιρε ένα υπέροχο μεζεδάκι! [Δες τη συνταγή εδώ]
Cheesecake με τα πασχαλινά κουλουράκια
Δεν είναι ανάγκη να τρως κουλουράκια μέχρι του Αγίου Πνεύματος. Μπορείς πολύ απλά να χρησιμοποιήσεις τα τραγανά κουλουράκια σου σαν βάση για ένα πεντανόστιμο και δροσερό cheesecake. [Δες τη συνταγή εδώ]
Επιδόρπιο φράουλα από τσουρέκι
Πάντα θα μείνει τσουρεκάκι από την Ανάσταση. Να λοιπόν πώς θα έχεις ένα φρέσκο αρωματικό γλυκάκι από το πουθενά... [Δες τη συνταγή εδώ]
Πουγκάκια με αρνίσιο κρέας
Πάντα μένει κρέας από το Πάσχα. Τι θα κάνεις θα το πετάξεις; Όχι, φυσικά! Θα το ανακυκλώσεις σε πεντανόστιμα πουγγάκια... [Δες τη συνταγή εδώ]
Μανιτάρια γεμιστά με κρέας
Σου έμεινε αρνάκι απο το Πάσχα; Να ένα έξυπνο food makeover. Γεμιστό μανιτάρι πορτομπέλο με σπανάκι και λευκή κρέμα με cheddar. [Δες τη συνταγή εδώ]
Γεμιστά αυγά με σολομό και τυρί κρέμα
Είναι ένα εύκολο recycling για τα πασχαλιάτικα αυγά που έμειναν. Ιδανικό ορεκτικό για κάθε τραπέζι! Μερικά φρέσκα υλικά, λίγο καπνιστό σολομό και έτοιμο το gourmet ορεκτικό στο άψε σβήσε! [Δες τη συνταγή εδώ]
Πουτίγγα από τσουρέκι
Μια τρυφερή κρέμα θα αγκαλιάσει το μπαγιάτικο τσουρεκάκι σου και θα γίνει και πάλι... σαν καινούριο. Μην πετάξεις το τσουρεκάκι, φτιάξε μια πεντανόστιμη πουτίγγα. [Δες τη συνταγή εδώ]