Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Θέμελης θα κλείσει στη φυλακή Μελέτη και Κωνσταντή;

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με τη Σοφία Τσίρκα στο MyTv, τα μέλη της οικογένειας Σεβαστού στην πλειονότητά τους έχουν μάθει να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν καλύπτοντας τα στοιχεία που ενοχοποιούν αλλά και βγάζοντας από τον δρόμο τους όποια εμπόδια παρουσιάζονται. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, κάποιοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους και είναι υπόλογοι τα εγκλήματα τους. Αρχικά, η παρουσία του Αλέξη στη ζωή της Πηνελόπης έχει δημιουργήσει αναστάτωση στον Δούκα όχι μόνο για την ιδιότητά του ως εισαγγελέας, αλλά και γιατί γνωρίζει πολλά για το ένοχο παρελθόν του. Ένα παρελθόν που καλύφθηκε εξαιτίας του εκβιασμού που δέχτηκε ο Αλέξης. Ωστόσο, ο εισαγγελέας δίσκο παιδί να καλύπτει τον Δούκα και την οικογένεια του για πάντα. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο ίδιος αποκαλύπτει στην Πηνελόπη πολλά στοιχεία εναντίον του πατέρα της.

Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του συζύγου της και η σύγκρουση με την οικογένεια της είναι αναπόφευκτη. 

 Την επόμενη μέρα, ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωσταντή και του Μελέτη και αμέσως σημαίνει συναγερμός για να εντοπίσουν τα χωράφια τους. Ωστόσο ο Μελέτης και ο Κωσταντής μαθαίνει για την καταγγελία και κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους. Σύμμαχος τους σε όλη αυτή την κατάσταση είναι Βόσκαρης, ο όποιος κρατώντας την υπόσχεση του στον Δούκα προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει. Αντίθετα, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν.

Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια και να τους στείλει στη φυλακή. Για την ώρα γλυτώνουν τη σύλληψη, ο Μελέτης πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε την αστυνομία και για πρώτη φορά έρχονται αντιμέτωποι. Από την άλλη, ο Κωσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρηση του.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164