Ένα εύκολο, σπιτικό γλυκό μοναδικό για τα καλοκαιρινά απογεύματα. Δοκίμασε εσύ όποια γέυση προτιμάς. Εδώ έχουμε ετοιμάσει γεύση φράουλα. Μπορείς να αντικαταστήσεις και τα μπισκότα σαβουαγιάρ με πτι-μπερ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου με γεύση φράουλα
- 1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ
- 1 φλιτζάνι γάλα
- Λίγο κονιάκ
- 1 κουτί ζελέ φράουλα
- Φρέσκες φράουλες
- 300 γρ. σαντιγύ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προτίμησε άνθος αραβοσίτου στιγμής. Ετοίμασε το σύμφωνα με τις οδηγίες
- Κόψε τις φράουλες σε κομμάτια και ανακάτεψέ τες μέσα στην κρέμα
- Ράντισε τα σαβουαγιάρ με το γάλα και το κονιάκ και ξεκίνα να τα στρώνεις σε ένα διάφανο πυρέξ
- Άπλωσε από πάνω την κρέμα φράουλα (άνθος αραβοσίτου) και άφησε στο ψυγείο για μερικά λεπτά να σταθεί
- Ετοίμασε το ζελέ και άφησε το βα κρυώσει. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο να πήξει πρόσθεσέ το πάνω στην κρέμα
- Άφησε και πάλι το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει
- Μπορείς να γαρνίρεις με σαντιγύ
Tip
Μην βάζεις ποτέ ζεστά υλικά μέσα στο ψυγείο. Άφησε πρώτα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ