Φώτης Σεργουλόπουλος σε Τζένη Μπότση: “Από τότε που μου το είπες πρώτη φορά…”

Την αμέριστη συμπαράστασή σε Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη, μετά τη δημόσια καταγγελία τους κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα» έδειξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια κάτω από την ανάρτηση-καταγγελία των δύο ηθοποιών. Συγκεκριμένα, στην Τζένη Μπότση, με την οποία διατηρεί φιλία πολλών ετών, έγραψε: «Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά εβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια εκρυβες όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται», με την ηθοποιό να απαντά:  @serfotis σ´αγαπω!! Στο χρωστάω και αυτό!!».

Στην ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγραψε: «Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

Να σου θυμίσουμε, ότι πριν από λίγες εβδομάδες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε γράψει: “Με αφορμή την καταγγελία της Μπεκατώρου και το κύμα καταγγελιών σε πολλούς τομείς, πότε θα μιλήσουν οι Ελληνίδες ηθοποιοί για αυτόν τον τύπο;”.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164