Συνταγή για βίγκαν noodles με tofu

Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Ο μήνας Veganuary φθάνει στο τέλος του και με αυτή τη συνταγή ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Συστατικά

  • 350 γρ. tofu
  • 500 γρ. ζυμαρικά από κολοκύθα
  • Σουσάμι και πράσινα κρεμμυδάκια για το σερβίρισμα
  • Για τη σάλτσα:
  • 1/2 φλ. φυστικοβούτυρο
  • 1/3 φλ. σησαμέλαιο
  • 1/3 φλ. soy sauce με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
  • 2 κουτ. της σούπας τσίλι πάστα
  • 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
  • Λίγο τζίντζερ τριμμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μίξερ, προσθέτεις όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τα χτυπάς.
  • Κόβεις το tofu σε μικρές μπουκιές και το σοτάρεις σε αντικολλητικό τηγάνι.
  • Προσθέτεις μέσα τη σάλτσα και αφήνεις τα υλικά να σιγοβράσουν.
  • Ρίχνεις μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και ανακατεύεις καλά.
  • Σερβίρεις σε κάθε πιάτο προσθέτοντας από πάνω σουσάμι και πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164