Μία κρέμα, που θυμίζει σάλτσα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ονειρικά πάνω από τα κρεατικά ή τα θαλασσινά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4 του φλιτζανιού φρέσκος χυμός λεμονιού
- 3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
- 3 αβγά
- 1/2 του φλιτζανιού βούτυρο, ανάλατο
- 1 κουτ. της σούπας ξύσμα λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα, σε μέτρια ένταση λιώνεις το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, τη ζάχαρη και τα αβγά.
- Με έναν αβγοδάρτη, χτυπάς στην αρχή το μείγμα σου και στη συνέχεια ανακατεύεις απαλά με μία ξύλινη κουτάλα.
- Αφήνεις να βράσει, μέχρι τη στιγμή που οι πρώτες φυσαλίδες θα κάνουν την εμφάνιση τους.
- Αδειάζεις σε γυάλινα βαζάκια και απολαμβάνεις κάθε στιγμή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ