Γιατί πάντα μετά το φαγητό θέλεις παγωτάκι και φρουτάκι! Εμείς τα συνδυάσαμε και στα προσφέρουμε στη συσκευασία του ενός… Ψητός ανανάς με βελούδινο παγωτό βανίλια και λαχταριστή κρέμα από εσπεριδοειδή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¾ του φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 1 κ.σ μέλι
- 1 κ.σ χυμό Lime
- 2 κ.σ άνθος αραβοσίτου
- 4 ροδέλες ανανά
- 1 κ.γ κοπανισμένους κόκκους πράσινου πιπεριού
- 4 μπάλες παγωτό βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό τηγανάκι ανακάτεψε το χυμό φρούτων με το μέλι και το άνθος αραβοσίτου μέχρι να γίνουν μαλακός ομοιόμορφος χυλός
- Άσε το μείγμα να πάρει βράση και ανακάτευε ζωηρά μέχρι να πήξει. Κράτησε την κρέμα αυτή ζεστή
- Ρίξε του κόκκους πιπεριού στις φέτες ανανά και ψήσε στη σχάρα μέχρι να αποκτήσουν καστανές ρίγες (περίπου 8 λεπτά) γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές
- Σέρβιρε μια φέτα ψητού ανανά με μια μπάλα παγωτό και την κρέμα από πάνω
Tip
Χρειάζεσαι ένα κοφτερό μεγάλο μαχαίρι για να καθαρίσεις τον ανανά και να τον κόψεις σε φέτες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ