Αυτά τα μικρά τρουφάκια είναι εθιστικά και το σημαντικότερο: ιδανικά για να προσθέσεις την κινόα στη διατροφή σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι κινόα
- 1 φλιτζάνι σταφίδες
- 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
- 1/2 φλιτζάνι ταχίνι
- 2 κουτ. της σούπας λιναρόσπορος
- 2 κουτ. της σούπας Goji Berries
- 300 γρ. μαύρη σοκολάτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, βράζεις την κινόα, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς τις σταφίδες, τα Goji Berries, τα αμύγδαλα και τον λιναρόσπορο. Μόλις ενωθεί το μείγμα σου, προσθέτεις την μαγειρεμένη κινόα και το ταχίνι.
- Φοράς τα γαντάκια σου και πλάθεις το ομογενοποιημένο μείγμα σε μπαλίτσες.
- Λιώνεις τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αναμειγνύεις με τις έτοιμες μπαλίτσες.
- Τα μεταφέρεις σε μία λαδόκολλα και τα αφήνεις να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ