Η κλασικά αγαπημένη μους σοκολάτας αποκτά σχήμα καρδιάς και γίνεται το ιδανικό γλυκό για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/3 φλιτζανιού κακάο
- 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη
- 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
- 1/4 φλιτζανιού σπόροι chia
- 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, θρυμματίζεις το κακάο σε πολύ μικρά κομμάτια, μέχρι να διαλυθεί.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Καλύπτεις το μπολ σε μία μεμβράνη και βάζεις το μπολ στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Μόλις αφαιρέσεις το μπολ από το ψυγείο, προσθέτεις το περιεχόμενο του σε ένα μπλέντερ. Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή που γνωρίζεις.
- Τοποθετείς τη μους σου σε κουπάτ καρδιάς. Αφαιρείς με πολλή προσοχή και απολαμβάνεις μαζί με το αγόρι σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ