Αυτά είναι τα χτενίσματα που επιλέξαμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, ακόμη και αν κάποιες από εμάς δεν πιστεύουμε στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πιστεύουμε σε εκείνες τις μικρές αφορμές που θα μας ανανεώσουν και θα κάνουν την ημέρα μας κάπως διαφορετική. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας να μην το περάσουμε φορώντας πυτζάμες και βλέποντας Netflix. Αποφασίσαμε να βαφτούμε, να χτενίσουμε τα μαλλιά μας και να ανοίξουμε ένα καλό μπουκάλι κρασί για να το γιορτάσουμε με το αγόρι μας ή με τις φίλες μας μέσω zoom. 

Και για να το διασκεδάσουμε λίγο παραπάνω, μπήκαμε στην διαδικασία να βρούμε χτενίσματα για κάθε περίσταση! Scroll down και βρες το αγαπημένο σου!

Για το ρομαντικό δείπνο με τον καλό σου

@hungvanngo

Αν μένεις μαζί με τον καλό σου προτείνουμε να κάνεις την έκπληξη! Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα, κάνε ένα κλασικό, αγαπημένο και super sexy smokey και βάλε στην πρίζα την πρέσα μαλλιών για να δώσεις στα μαλλιά σου αυτό το sleek αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Στην διαδρομή από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι (και πάλι πίσω!) δεν είχε ποτέ άλλοτε τόσο ενδιαφέρον. 

@katebosworth

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το χτένισμα είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα σφιχτό ponytail. Έπειτα, χώρισε το μήκος της κοτσίδας σε δύο ίσα μέρη, ψέκασε με λακ και στριφογύρισε την κάθε τούφα. Αφού το κάνεις, το επόμενο βήμα είναι να στριφογυρίσεις αυτές τις δύο τούφες μεταξύ τους.

@erickinvisible

Clean, chic και εύκολο να το πετύχεις! Αυτό το χαμηλό bubble ponytail είναι μια ακόμη αγαπημένη επιλογή που θα κάνει την εμφάνισή σου για αυτή την μέρα αρκετά διαφορετική!

Για το ρομαντικό περίπατο (στείλε 6!)

@oliviapalermo 

Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις τον κλασικό σου περίπατο εν μέσω καραντίνας και να του δώσεις έναν πιο γιορτινό αέρα; Η απάντηση είναι απλή και έρχεται από την Olivia Palermo! Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό χαμηλό σινιόν και δέσε ένα μαντήλι. Αυτό το hair look αξίζει ξεκάθαρα ένα φιλί!

@hungvanngo

Αγαπάμε τα boxer braids γιατί σετάρονται τέλεια με οποιοδήποτε outfit, από τις φόρμες και τα αθλητικά σου μέχρι το πιο επίσημο, κι επιπλέον είναι ένα χτένισμα που θα απομακρύνει τα μαλλιά σου από το πρόσωπο, κάτι που χρειάζεσαι όταν φοράς μάσκα. 

Για το Valentine’s zoom party με τις κολλητές σου

@palefoxsahara

Θυμάσαι το επεισόδιο του Sex and the City που η Carrie Bradsaw βγήκε ραντεβού για του Αγίου Βαλεντίνου με την Miranda; Λοιπόν, αυτή η μέρα είναι μια πολύ καλή αφορμή για να κάνεις ένα zoom party με τις φίλες σου. Βάλε τα πιο fancy σκουλαρίκια σου, κάνε ένα πολύ sleek χτένισμα και βγάλε από το συρτάρι τα πιο fancy τσιμπιδάκια μαλλιών, αυτά που μας αρέσει πάντα να σχολιάζουμε με τις φίλες μας!

@erickinvisible

Στο ίδιο πλαίσιο μπορείς να επιλέξεις και αυτό εδώ το χτένισμα! Τα τσιμπιδάκια σου δεν χρειάζεται να είναι fancy αρκεί να κάνουν χρωματικό contrast με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. 

@leeuhgrace 

Αυτά τα λεπτά πλεξιδάκια 70’s καταβολών έχει αποδειχθεί αγαπημένη επιλογή πολλών it κοριτσιών του instagram και φυσικά η τέλεια επιλογή για το zoom party με τις φίλες σου!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164