Η Giada De Laurentiis είναι Ιταλίδα chef που ζει και εργάζεται στην Αμερική. Κεντρική παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής και επιτυχημένη συγγραφέας βιβλίων μεγειρικής, η De Laurentiis είναι αυθεντία στη fusion αμερικανική κουζίνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλ. γάλα αμυγδάλου με γεύση βανίλια
- 1 φλ. γιαούρτι 2% λιπαρά
- 2 κ. σούπας +4 για το σερβίρισμα σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1/4 φλ. σπόροι chia
- 1/2 kg φράουλες
- 1/4 φλ. ψημένο φιλέ αμυγδάλου
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακάτεψε απαλά το γάλα αμυγδάλου με το γιαούρτι, δύο κουταλιές σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και 1/8 κουταλάκι αλάτι.
- Ρίξε στο μείγμα και τους σπόρους chia, ανακάτεψε με προσοχή και άφησε το μείγμα να “σταθεί” για μισή ώρα.
- Ανακάτεψε ξανά ελαφρώς το μείγμα, σκέπασέ το με μια μεμβράνη και άφησέ το στο ψυγείο για ένα βράδυ.
- Την επόμενη ημέρα, σε ένα μεσαίο μπολ ανακάτεψε τις φράουλες κομμένες και καθαρισμένες με τις τέσσερις κουταλιές σιρόπι σφενδάμου και το φιλέ αμυγδάλου.
- Χώρισε την πουτίγκα γιαουρτιού σε τέσσερα μπολάκια και από πάνω ρίξε το μείγμα με τις φράουλες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ