Η μακαρονάδα με κιμά είναι ένα πιάτο που λατρεύουν όλοι. Εσύ γνωρίζεις να το ετοιμάσεις; Δες τι θα χρειαστείς!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
- 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
- 1 μικρή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 ποτηράκι του κρασιου λευκό κρασί
- Αλάτι, Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Κεφαλοτύρι τριμμένο για το σερβίρισμα
- 500 γρ. σπαγγέτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε σε μια κατσαρόλα νερό και αλάτι για να βράσεις τα μακαρόνια σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος βάλε το ελαιόλαδο να κάψει
- Σόταρε το κρεμμύδι να γυαλίσει και πρόσθεσε τον κιμά
- Συνέχισε να ανακατεύεις ζωηρά μέχρι να καβουρδιστεί ο κιμάς σου και να πάρει ανοιχτό χρώμα, λευκό χρώμα
- Σβήσε τον κιμά σου με το κρασί και άφησε λίγο το αλκοόλ του να σωθεί
- Πρόσθεσε το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι (αν δεις τη σάλτσα πολύ πυκνή) και άσε τη σάλτσα σου να πάρει βράση
- Χαμήλωσε τη φωτιά και ρίξε τη ντομάτα σε κυβάκια, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και σκέπασε το σκεύος
- Άσε τη σάλτσα να δέσει μερικά λεπτά και σέρβιρε
Tip
Mπορείς αντί για μαϊντανό να βάλεις βασιλικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ