Τα τρία χρώματα της γειτονικής Ιταλίας στο πιάτο σου! Ντομάτα, βασιλικός και ολόλευκα ζυμαρικά σε μια συνταγή που θα σε ταξιδέψει στα πιο γευστικά μονοπάτια της Ιταλίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 700 γρ. φρέσκα ραβιόλια γεμιστά με τυρί
- 4 μέτριες ντομάτες κομμένες βαρκούλες, χωρίς τα σπόρια
- ¾ φλιτζανιού φύλλα φρέσκου βασιλικού
- ¼ φλιτζανιού κάπαρη στραγγισμένη
- 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- Μια πρέζα αλάτι
- 2 κ.σ. Βούτυρο
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 2 φλιτζάνι Φρέσκο σπανάκι baby
- ½ φλιτζάνι τριμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στράγγισέ τα
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε τις ντομάτες, το βασιλικό, την κάπαρη, το αλατοπίπερο. Άφησέ το στην άκρη
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα. Πρόσθεσε το μείγμα της ντομάτας. Μαγείρεψε μέχρι τα υλικά σου να ζεσταθούν
- Απομάκρυνε από τη φωτιά και πρόσθεσε το σπανάκι ανακατεύοντας μαλακά
- Για να σερβίρεις, βάλε σε κάθε πιάτο ραβιόλια. Πρόσθεσε από πάνω ανάλογο μείγμα της ντομάτας. Πασπάλισε με παρμεζάνα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ