Απολαυστικά ζυμαρικά με κατσικίσιο τυρί, φασόλια και ρόκα: όλα σε ένα για ένα γευστικό πιάτο που τρώγεται και ζεστό και κρύο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Αλάτι, πιπέρι
- 400 γραμμ. μικρά ζυμαρικά όπως βίδες, πέννες κ.λπ.
- 1 κονσέρβα έτοιμα φασόλια, πλυμμένα και στραγγισμένα
- 3/4 φλιτζ. κατσικίσιο τυρί σε τρίμμα
- 3 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ.σούπας ξύδι
- 2 κ.σούπας μουστάρδα
- 1 μάτσο ρόκα, πλυμμένη και καθαρισμένη
- μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάλε μπόλικο αλατισμένο νερό να βράσει.
- Ρίξε τα ζυμαρικά να βράσουν μέχρι να είναι αλ ντέντε.
- Στράγγισέ τα και ξέπλυνέ τα με κρύο νερό.
- Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάλε τα ζυμαρικά, τα φασόλια και το τυρί.
- Σε ένα μπολ χτύπα το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο.
- Βάλε στη σαλατιέρα σου τη ρόκα που έχεις κόψει σε κομμάτια, το κρεμμύδι και ανακάτεψε.
- Περίχυσε με το dressing και σέρβιρε.
Tip
Κάνε το πιάτο σου ακόμη πιο υγιεινό αντικαθιστώντας τα λευκά ζυμαρικά με ολικής αλέσεως. Επίσης μπορείς να προσθέσεις λίγη λιαστή ντομάτα ή φρέσκα ντοματίνια για έξτρα γεύση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ