Τις καλές ιδιότητες του αβοκάντο τις ξέρεις ήδη! Σε αυτή τη συνταγή εκμεταλλευόμαστε τα καλά του λιπαρά για μια κρεμώδη συνταγή με πολλή γεύση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- μια χούφτα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 340 γραμμ. φετουτσίνι ολικής άλεσης
- 1 σκελίδα σκόρδο
- το χυμό μισού λεμονιού
- 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα φετουτσίνι σε καλά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Στράγγισέ τα καλά και κράτησε μισό φλιτζάνι από το νερό τους.
- Βάλε στο μίξερ το αβοκάντο, το βασιλικό, το σκόρδο, το λεμόνι και αλατοπίπερο.
- Χτύπα τα ρίχνοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει το μίγμα σαν κρέμα.
- Ανακάτεψε τα ζυμαρικά με τη σος και πρόσθεσε λίγο από το νερό τους για να αραιώσεις τη σος όσο επιθυμείς.
- Σέρβριρε αμέσως.
Tip
Αντί για φετουτσίνι μπορείς να βάλεις σπαγγέτι ολικής άλεσης ή άλλο μακρύ ζυμαρικό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ