Γρήγορη, χορταστική και εύκολη συνταγή για τορτελίνια με λουκάνικο και σάλτσα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- μισό κιλό λουκάνικα χωριάτικα
- 1 φλιτζ. μοτσαρέλα τριμμένη
- μισό φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
- 650 γραμμ. φρέσκα τορτελίνια με τυρί
- 3 φλιτζ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
- μισό φλιτζ. νερό
- μισό κουταλάκι ρίγανη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Θρυμμάτισε τα λουκάνικα αφαιρώντας την εξωτερική τους μεμβράνη.
- Ζέστανε το λάδι σε μια κατσαρόλα ή σκεύος που μπαίνει και στο φούρνο.
- Σώταρε το λουκάνικο να μαγειρευτεί και ρίξε τη σάλτσα, τη ρίγανη, το νερό και τα τορτελίνια.
- Μόλις το μίγμα πάρει βράση χαμήλωσε τη φωτιά στο χαμηλό, σκέπασε την κατσαρόλα και σιγόβρασε για περίπου 8 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα τορτελίνια.
- Βγάλε από τη φωτιά, πασπάλισε με τα τυριά ομοιόμορφα, ξανασκέπασε την κατσαρόλα και άφησε να λιώσει το τυρί από τη θερμότητα πριν σερβίρεις.
Tip
Αυτοσχεδιάσε στα μπαχαρικά σου προσθέτωντας λίγο πιπέρι, αλάτι εάν επιθυμείς ή και κρεμμύδι σε σκόνη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ