Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Ότι απορία και να έχεις για το στιλ σου, τα ρούχα σου, τους συνδυασμούς σου, μπορείς να μας στείλιες την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και εμεις θα σου απαντήσουμε σε όλα! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή γίνομαι κουμπάρα σε γάμο το Σεπτέμβριο (12.9) αν θα ταίριαζε ένα κοστούμι με σακάκι αυτά τα loose με τη ζώνη σε ένα magenta χρώμα με μαύρο πέδιλο; Αλλιώς τι χρώμα θα ταίριαζε περισσότερο; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Καταρχήν φίλη μας μπράβο που θα βάλεις κουστούμι μας αρέσει πολύ η επιλογή σου, ναι βεβαίως και ταιριάζει το μαύρο πέδιλο και δώσει στο σύνολο σου ένα σοφιστικέ ύφος ολοκληρώνοντας το σωστά! Από εμάς είναι ναι.

Ερώτηση 2

Γειά σας θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω από περσι ένα κόκκινο δαντελένιο φόρεμα με full skirt και θέλω να το βάλω σε γάμο το καλοκαίρι. Τι χρώμα πέδιλα μου προτείνετε εκτός από μαύρα;

Aπάντηση

Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις με λευκά και με nude πέδιλα ή να δοκιμάσεις και mules, ανάλογα τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ή τι θες να αποκτήσεις. Σίγουρα και τα δύο θα σου δώσουν ένα safe chic look.

Eρώτηση 3

Έχω ένα παντελόνι λευκό σε σχετικά άνετη γραμμή και θέλω να το βάλω στο γραφείο με πουκάμισο, να είναι εμπριμέ με λουλούδια ή να διαλέξω ένα μονόχρωμα καλύτερα;

Απάντηση

Φίλη μας καλύτερα ένα μονόχρωμο πουκάμισο στο γραφείο σε συνδυασμό με το λευκό σου παντελόνι θα έχεις ένα πιο office chic στιλ εκτός αν τα floral σχέδια στο άλλο πουκάμισο σου είναι διακριτικά!

Ερώτηση 4

Γεια σας έχω εντοπίσει ότι φέτος είναι μόδα τα clogs ισχύει; Με τι στιλ τα φοράμε στην πόλη;

Aπάντηση

Βεβαίως και είναι τάση και μάλιστα από τις κυρίαρχες. Δες το αφιέρωμα μας για τα shoe trends. Τα επιλέγεις με ρούχα που έχουν πιο χαλαρό ύφος και άνετες γραμμές, τζιν φορέματα, σορτσάκια και παντελόνια ή φούστες με casual ύφος.

Ερώτηση 5

Ένα λευκο τζιν skinny από πέρσι μπορώ να το βάλω φέτος με πλατφόρμες;

Aπάντηση

Φίλη μας τα skinny jeans δεν δείχνουν κομψά με πλατφόρμες, επέλεξε όταν τα φοράς loafers mules ή και τακούνι χαμηλό χωρίς υπερβολές για να υπάρχει μία ισορροπία στην σιλουέτα σου.

Ερώτηση 6

Θα γίνω νονά και έχω διαλέξει το φόρεμα της φωτογραφίας ( παρακαλώ μην δημοσιευτεί) θα ήθελα να το συνδυάσω με mules σε camel απόχρωση τι λέτε;

Aπάντηση

Φίλη μας τα mules είναι πολύ στιλάτη επιλογή και μας αρέσει πολύ απλά σκέψου ότι εκείνη την ημέρα θα έχεις αρκετές κινήσεις οπότε σιγουρέψου ότι με τα mules θα νιώθεις ασφάλεια και άνεση. Διαφορετικά ένα ζευγάρι slingbacks με το φόρεμα σου ταιριάζουν άψογα επίσης.

 

 

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164