Pasta primavera με σπαράγγια

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

“Πράσινες” πένες με σπαράγγια, φασολάκια και kale

Συστατικά

  • 250 gr πένες
  • 250 gr φασολάκια
  • 1 ματσάκια σπαράγγια
  • 1 ματσάκι kale (λαχανίδα)
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι σχοινόπρασο
  • ξύσμα ενός λεμονιού και 1 κ. γλυκού χυμός
  • 1 κ. σούπας εστραγκόν
  • πεκορίνο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τις πένες σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τρία λεπτά πριν βγάλεις τα ζυμαρικά, πρόσθεσε στο νερό τη λαχανίδα, τα σπαράγγια και τα φασολάκια.
  • Στράγγιξε τα υλικά, διατηρώντας μισή κούπα από το βραστό νερό.
  • Στο μπλέντερ χτύπα το λάδι, με το σχοινόπρασο, το ξύσμα και μια κουταλιά χυμό από το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι με τρεις κουταλιές νερό, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
  • Ανακάτεψε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά με το μείγμα σχοινόπρασου, λίγο από το βραστό νερό που κράτησες προηγουμένως και μπόλικο πεκορίνο.
  • Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, τυρί και νερό αν χρειαστεί μέχρι να ανακατευτεί καλά το φαγητό.
  • Σέρβιρε με έξτρα τριμμένο τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164