Η Hailey Bieber μόλις μας έδειξε το skincare routine που ακολουθεί κάθε πρωί πριν από μια φωτογράφιση

Η Hailey Bieber έχει πλέον το δικό της κανάλι στο youtube κι εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι γιατί απλούστατα αυτό μεταφράζεται σε χιλιάδες skincare μυστικά ομορφιάς από μια διάσημη με υπέροχη επιδερμίδα και αυτό είναι κάτι που θέλουμε. 

Η σύζυγος του Justin Bieber, λοιπόν, ξεκίνησε δυναμικά με ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε το πρωινό skincare routine της το οποίο εφαρμόζει κάθε πρωί πριν από κάποια δουλειά, όπως για παράδειγμα, μια επαγγελματική φωτογράφιση. 

Η ίδια, λοιπόν, ξεκινάει κάνοντας μια ενυδατική μάσκα προσώπου και το πολύ εντυπωσιακό πρώτο step είναι ότι πάνω από αυτή τη μάσκα προσώπου εφαρμόζει eye patches και κάνει μασάζ με ένα ειδικό εργαλείο που δονείται. Αφήνει τη μάσκα για περίπου δέκα λεπτά και μετά από αυτό αφαιρεί με ένα ενυδατικό προϊόν καθαρισμού προσώπου. Αν και έχουμε συνηθίσει να αφαιρούμε τη μάσκα προσώπου με νερό είτε να παίρνουμε την ποσότητα που περισσεύει με ένα χαρτομάντηλο (όταν μιλάμε για μάσκες ενυδάτωσης), η Hailey Bieber το κάνει εντελώς διαφορετικά. 

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσει ένα serum με πεπτίδια σε νωπή επιδερμίδα γιατί, όπως λέει, έτσι απολαμβάνει να απλώνει τα προϊόντα της και γιατί έτσι έχουν καλύτερη απορρόφηση. Έπειτα απλώνει την ελάχιστη ποσότητα ενυδατικής κρέμας προτού κάνει μασάζ στο πρόσωπό της με ένα ειδικό gadget και προτού κλειδώσει με ένα SPF. Το σημείο που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εδώ είναι πως η Hailey Bieber απλώνει την ενυδατική της αρκετά κοντά στα μάτια της και την χρησιμοποιεί και ως κρέμα ματιών κάτι με το οποίο διαφωνούμε αφού η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη και χρειάζεται εξειδικευμένα προϊόντα ματιών που έχουν και διαφορετική υφή. 

Αλήθεια, εσύ ακολουθείς κάποιο από τα παραπάνω βήματα που μόλις έδειξε η Hailey Bieber και αν ναι, ποια; 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164