Πλούσια και απλή μακαρονάδα με ψητές ντομάτες και αντζούγιες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κονσέρβα ολόκληρες ντομάτες
- 8 σκελίδες σκόρδο
- 6 φιλέτα αντζούγιες
- 1/4 φλ. βούτυρο
- 1/2 κ. γλυκού μπούκοβο
- 1 συσκευασία σπαγγέτι
- αλάτι, πιπέρι
- παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ σπάσε τις ντομάτες με τα χέρια σου και ανακάτεψέ τες με τις αντζούγιες, το σκόρδο λιωμένο, το βούτυρο, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι.
- Ψήσε τα υλικά σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου 40 λεπτά.
- Μόλις ετοιμαστούν με ένα πηρούνι λιώσε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένας χυλός.
- Βράσε τα σπαγγέτι σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Διατήρησε μισό φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
- Βάλε τα σπαγγέτι ξανά στην κατσαρόλα, πρόσθεσε τη σάλτσα και το βραστό νερό και ανακάτεψε καλά για τρία λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ