Δροσερή μακαρονάδα με σκόρδο και μυρωδικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 10 με 12 μέτριες ντομάτες
- 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 ματσάκι βασιλικός ψιλοκομμένος
- 3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
- 1 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1 κ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 500 gr λεπτό σπαγγέτι
- 500 gr πολύχρωμα ντοματίνια κομμένα στα δύο
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στον τρίφτη ή το μπλέντερ τρίψε τις ντομάτες και μτάφερέ τες σε ένα μεγάλο μπολ.
- Πρόσθεσε στο μπολ το σκόρδο, τα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού και τα φύλλα ρίγανης μαζί με το αλάτι και το πιπέρι και ανακάτεψε τα υλικά καλά.
- Πρόσθεσε τα ζεστά σουρωμένα σπαγγέτι στο μπολ με τη σάλτσα και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε και τα ντοματίνια στη μακαρονάδα, αλατοπιπέρωσε ξανά και ράντισε με το λάδι.
- Σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ