Μακαρονάδα με φρέσκο σολομό και φασολάκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- αλάτι
- 350 gr φετουτσίνι
- 230 gr φασολάκια κομμένα στα τρία
- 4 κ. σούπας βούτυρο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 350 gr φιλέτο σολομού
- πιπέρι
- 1/4 φλ. άνηθος, μαϊντανός και σχοινόπρασο
- χυμός από μισό λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και διατήρησε ένα φλιτζάνι από το βραστό νερό.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε δύο κουταλιές βούτυρο σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρισε για δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε το σολομό με αλατοπίπερο και ψήσε για τρία λεπτά την κάθε πλευρά.
- Αφαίρεσε το σολομό από το τηγάνι και πρόσθεσε τα ζυμαρικά και τα φασολάκια με μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό και το υπόλοιπο βούτυρο. τα μυρωδικά και το χυμό λεμονιού.
- Ανακάτεψε καλά τα υλικά και πρόσθεσε περισσότερο νερό αν χρειαστεί, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.
- Σέρβιρε με το σολομό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ