Εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα με ελαφρύ άρωμα κρασιού και βουτύρου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300 gr σπαγγέτι
- 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 2 κ. σούπας βούτυρο
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σούρωσέ τα και κράτησε μισό φλιτζάνι από το βραστό νερό.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το κρασί σε μέτρια φωτιά για ένα με δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε το βραστό νερό, το βούτυρο και αλάτι.
- Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός πρόσθεσε τα σπαγγέτι και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά, πρόσθεσε την παρεμζάνα, ανακάτεψε να λιώσει το τυρί και να γίνει η υφή της σάλτσας κρεμώδης.
- Σέρβιρε με έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ