Τραγανά νιόκι με λαχανικά και βότανα στο φούρνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr gnocchi (νιόκι)
- 2 χρωματιστές πιπεριές
- 500 gr ντοματίνια
- 1 κόκκινο κρεμμύδι
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 κ. γλυκού φρέσκο δενδρολίβανο
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας φρέσκος βασιλικός
- τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς, τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση και άπλωσε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
- Βάλε τα gnocchi, τις πιπεριές κομμένες σε καρέ, τα ντοματίνια ολόκληρα, το κρεμμύδι σε καρέ, το σκόρδο λιωμένο, το δενδρολίβανο ψιλοκομμένο, το αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Πρόσθεσε το λάδι και προσεκτικά ανακάτεψε τα υλικά.
- Άπλωσε το μείγμα στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για περίπου 20 λεπτά.
- Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα, ψιλοκομμένο βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ