Όπως ήδη γνωρίζεις το καυτερό, ειδικά όταν προέρχεται από καυτερή πιπεριά είναι ό,τι πρέπει για να ανεβάσει την θερμοκρασία. Όχι μόνο στο στόμα, αλλά και στην λίμπιντο. Εξαιρετική συνταγή, που θα συνοδεύσεις με τορτίγιες και πίτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα
- 1 κ.σ ελαιλόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- ½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κουτί τοματάκια κονσέρβα
- Χυμό ντομάτας
- 1 κονσέρβα πράσινες καυτερές πιπεριές
- 2 κ.σ ψιλοκομμένες φρέσκες πιπεριές χαλαπένιος
- 1 κ.σ. Καυτερό κόκκινο πιπέρι
- Αλάτι / Πιπέρι
- Ξερό γαρύφαλλο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μεγάλο τηγάνι βάλε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί, την πιπεριά και τον κιμά
- Πρόσθεσε τις ντομάτες, τον χυμό ντομάτα (όσο πάρει, αν δεν θες μπορείς να μην βάλεις καθόλου), τις πιπεριές και τα μπαχαρικά σου
- Σκέπασε και άσε να σιγοβράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά για 1 ώρα. Μπορείς να το παρακολουθείς όσο ψήνεται μήπως χρειαστεί λίγο νερό, ανακατεύοντας συνεχώς
- Πρόσθεσε τα φασόλια και ανακάτεψε.
Tip
Κόψε αγγουράκι και καρότο σε στικ, πίτες στα τέσσερα και κομμάτια τορτίγια και σέρβιρε....
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ